Extradatum för julbord på Axmar Brygga

Extradatum för julbord på Axmar Brygga

5/12, 2019 kl. 11:41

Tack vare många bokningar har vi det stora nöjet att berätta att vi håller extraöppet även på kvällen tisdag den 17 december.

– Det är riktigt kul med det stora intresset och de många bokningarna till årets julbord, säger köksmästare Leif Klövsted på Axmar Brygga. Därför håller vi nu även en extrainsatt sittning på kvällen tisdag den 17 december. Vi håller den kvällen även vårt lägsta vardagspris på 399 kronor.
Det finns fortfarande platser kvar på de flesta av våra sittningar men det börjar fyllas på bra nu när det börjar dra ihop sig. På vår hemsida kan man se vilka datum som är tillgängliga.

Axmarbryggas skärgårdsjulbord är något utöver det vanliga. Vi erbjuder naturligtvis alla klassiska rätter men även andra, i julbordssammanhang, mer exotiska specialiteter.

Vi lägger en stor ära i att kunna presentera ett riktigt hemlagat julbord. Julbordet avnjuts antingen i angenäm 1800-talsmiljö med öppen spis och skimrande slaggstensväggar inne i restaurangen eller på den stora inglasade bryggan med utsikt över den isklädda jungfruarkipelagen. Möjlighet finns också att avnjuta julbordet i vår vackra festvåning med sluttande väggar en trappa upp.

Sammanlagt finns det plats för 300 matgäster per sittning när julbordet serveras.
Boka gärna bord i tid via den här hemsidan eller på telefon: 0297-320 00.
Vi har även barnpriser och barn i barnstol är välkomna utan kostnad.

För mer information se https://axmarbrygga.se/julbord

Denna artikel är publicerad på Totalmusic via Yodo News.

Leif Klövstedt

Leif Klövstedt

Axmar Brygga

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Samarbetar och driver i dagsläget Axmar Brygga tillsammans med Yngve Persson och Johan Björklund. Min bakgrund är tills störs...

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Google översättning

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer